Konfigurera systemtid på datorn

Ditt barn kan ändra systemtiden för att försöka åsidosätta begränsningar för datoranvändning eller programanvändning. Kaspersky Safe Kids kommer ihåg systemtiden under installation och ignorerar efterföljande ändringar till systemtiden. Begränsningarna påverkas inte om ditt barn ändrar datum- eller tidszonen.

Om Kaspersky Safe Kids upptäcker en konflikt mellan datorns systemtid och tiden som Kaspersky Safe Kids kommer ihåg, omber den dig att ställa in systemtiden.

Ställa in systemtiden